BootCampus 'Bijna alles wat je moet weten over psychologie'

Hoe leren kinderen?
Hoe kun je hen motiveren?
Hoe kun je hun gedrag individueel en in de groep vormen? 

Uitgeverij LannooCampus is de thuisbasis van experts die auteur zijn, en omgekeerd. Met onze BootCampus-reeks laten we je in een ongedwongen sfeer ideeën opdoen, inspirerende mensen ontmoeten en unieke vaardigheden bijleren.

Deze BootCampus bestaat uit een online presentatie en Q&A, gegeven door Pedro De Bruyckere en Casper Hulshof. Daarbovenop ontvang je het boek Alles wat je moet weten over psychologie.

Inhoud

Over hoe psychologie kan helpen bij het opvoeden van kinderen en jongeren is al veel gezegd en geschreven. Maar hoe weten we wat effectief bewezen is en kan werken?

Pedro De Bruyckere en Casper Hulshof verzamelden samen met Liese Missiene bijna alle bewezen inzichten uit de psychologie, gedragswetenschappen en vele andere domeinen, om zo tot een bruikbaar overzicht te komen over de ontwikkeling van kinderen.

Hoe leren kinderen, hoe kun je hen motiveren en hoe kun je hun gedrag individueel en in de groep vormen? Het zijn slechts enkele van de vele thema’s die het drietal onderzocht. In deze webinar kom je het allemaal te weten.

Praktisch

De BootCampus ‘Bijna alles wat je moet weten over psychologie’ bestaat uit een webinar op maandag 20 september van 16u tot 17.30u. Als onderdeel van de BootCampus ontvang je thuis het boek Bijna alles wat je moet weten over psychologie. Voor dat pakket betaal je €50 per persoon.

Wij kijken ernaar uit je te inspireren!

Inschrijving BootCampus


Persoonlijke gegevens
 *
 *
 *
 *
 *


Facturatiegegevens
 *
 *
 *
 *
Facebook
  Twitter   Mail
Uitgeverij LannooCampus (België), Vaartkom 41, 3000 Leuven
www.lannoocampus.be  |  info@lannoocampus.be